Britská společnost Nothing je známá pro své výstředně vypadající technologické výtvory. Těmi nejnovějšími jsou bezdrátová sluchátka do uší Ear (2) nebo chytrý telefon vyšší střední třídy Phone (2). Celkově se ale jedná o poměrně drahé hračky a někteří příznivci Nothingu tak raději odejdou ke konkurenci. Právě to bude nejspíš důvod pro spuštění podznačky CMF by Nothing na začátku letošního srpna.

CMF si zachová všechny kvality Nothingu, ale udělá jednotlivé produkty cenově dostupnější. Rovněž už se nemá jednat o tak velké experimenty, nýbrž spíš o zařízení v ověřením provedení. Této definici, s níž přišla sama firma, se ale trochu vymykaly uniklé chytré hodinky, sluchátka i napájecí adaptér. CMF má totiž dle prozrazených snímků vsadit na křiklavě oranžovou barvu, která nám popravdě připadá jako docela velký risk.

Nothing má první produkty pod značkou CMF vypustit už 26. září, jak nedávno odhalil viceprezident a generální manažer indické pobočky společnosti Manu Sharma. Zatím se ale nezdá, že by v tento den měla proběhnout bůhvíjak velká prezentace, a tak spíš očekáváme, že Nothing ukáže nové produkty prostřednictvím svých sociálních sítí a tiskové zprávy.

Podrobnosti o produktech, které má CMF by Nothing ukázat, si můžete přečíst v tomto článku. Důležité je ale poznamenat, že žádné z detailů nejsou oficiálně potvrzené a vychází z uniklých interních materiálů. Vše tedy nemusí být nutně pravdivé.