Začátkem srpna spustila britská společnost Nothing novou značku, která se má soustředit na cenově dostupnější produkty pro méně náročné zákazníky. Na rozdíl od produktů, které vyjdou klasicky pod křídly Nothingu, mají méně experimentovat a budou se držet zažitého designu a funkcí. Prvními zařízeními od CMF by Nothing mají být chytré hodinky a sluchátka, jak sama společnost potvrdila. Čerstvý únik odhaluje, co od nich můžeme čekat.

BUDS PRO

Sluchátka od CMF ponesou označení Buds Pro a budou celá zbarvená do oranžové, jak prozradily uniklé snímky sdílené účtem @TechLeaksZone. Využijí podobný design jako Apple AirPods Pro, ale dostanou placatou krabičku kruhového tvaru.

Co se pak týče výbavy, sluchátka lákají na schopnost nepřetržitě hrát až 11 hodin, potlačení hluku (údajně nejlepší v kategorii) se schopností utlumit až 45 dB nežádoucích zvuků a technologii Ultra Bass, která bude nejspíš vylepšovat nižší frekvence.

WATCH PRO

O chytrých hodinkách z dílny CMF by Nothing se spekuluje už delší dobu, a tak jsme rádi, že je zde konečně máme černé na bílém. Spíš tedy oranžové, jelikož výrazně zbarvený řemínek této barvy snad nelze přehlédnout. Watch Pro budou disponovat obdélníkovým displejem, který se opět trochu podobá produktům od konkurenčního Applu, ale na rozdíl od nich využije panelovou technologii AMOLED.

Obrazovka bude konkrétně velká 1,96 palce, což rozhodně není mál, a nabídne 50Hz obnovovací frekvenci. Další chloubou je až 600nitový maximální jas nebo podpora always-on.

Hodinky dále nabídnou Bluetooth volání a GPS. Díky své baterii o kapacitě 330 mAh mají vydržet až 13 dní provozu. Sportovcům přinesou 110 speciálních režimů a možnost sledovat srdeční tep, okysličení krve, kvalitu spánku, výši stresu a další metriky. Pochlubit se mají stupněm krytí IP68, zajišťujícím ochranu vůči prachu a vodě.

Watch Pro od CMF by Nothing mají dorazit 26. září, a to globálně. V Indii mají vyjít s cenou 4 500 rupií, tedy 1 200 Kč v přepočtu. Bohužel, nepoběží na systému Wear OS.

POWER 65W GAN

Firma se dále chystá uvést 65W napájecí adaptér, který dovolí nabíjet až tři zařízení současně. Podívejte se.