Britský startup Nothing už má za sebou několik úspěšně vydaných produktů. Poté, co vtrhnul na technologickou scénu s nevšedně vypadajícími sluchátky Ear (1), se začal zabývat také chytrými telefony a na trh přinesl dva modely střední třídy. Onen druhý debutoval letos v červenci a přinesl řadu zajímavých vylepšení (více se dozvíte zde).

Nicméně, co se týče sluchátek, Nothing už stihl vydat kromě původních Ear (1) dva další modely, a to nastupující Ear (2) nebo cenově dostupnější Ear (Stick). Pod čerstvě vytvořenou značkou CMF pak debutovala sluchátka Buds Pro.

Nothing Ear (2) si znovu získala notnou dávku pozornosti, a to i přesto, že se prakticky vůbec nezměnil design. Další zájemce zkrátka dokázala přilákat salva nových funkcí a hardwarová zlepšení. Dle aktuálních poznatků indické odnože známého zahraničního serveru Mashable bychom se už zanedlouho měli dočkat jejich nástupce.

Ear (2) jsou velmi solidní a za cenu 3 699 Kč nabízí opravdu pořádnou dávku muziky. Ear (3), která mohou dorazit v lednu, by na tom ale měla být ještě o něco lépe.

Portál Mashable India konkrétně napsal, že Nothing připravuje zatím blíže nespecifikované zařízení, a odkázal se přitom na svůj důvěryhodný zdroj. Vzhledem k tomu, že Phone (2) vyšel teprve v tomto létě, je vydání dalšího telefonu po tak krátké době velmi nepravděpodobné. Ear (2) debutovala minulý březen, tudíž by lednový debut Ear (3) nebyl zas tak podivný.

Zda jsou ale oním tajemným produktem s datem vydání stanoveným na leden opravdu sluchátka Nothing Ear (3), se však teprve dozvíme. Přísun dalších informací očekáváme v následujících týdnech.