Britský startup Nothing nedávno na velké akci představil svůj první mobil Phone (1). Stejně jako bezdrátová sluchátka Ear (1) nabízí velmi nezvyklý design, díky kterému se stal středem pozornosti. Pyšní se také slušnými komponenty a tolik vás nezklame ani cena. Celý článek o jeho parametrech si můžete přečíst zde.

Pokud by vás telefon zaujal vzhledem, ale komponenty a cena vás od koupě odrazují, tak nezoufejte. Je totiž šance, že svůj současný smartphone budete moci proměnit na Phone (1). Alespoň tedy jeho zadní kryt.

Název dbrand jste už někdy slyšet mohli. Jde o společnost, která zkrášluje různé technologické produkty, ať už jde o mobilní telefony nebo herní konzole. Její jméno se dostalo do povědomí uživatelů i kvůli kauzám se společností Sony a bočnicím pro PlayStation 5.

Přesně tato společnost představila i polepy a obaly na telefony, které parodují vzhled Phone (1) od Nothingu. Dostupné jsou pro mobily Apple iPhone 13 Pro Max, Samsung Galaxy S22 Ultra a Google Pixel 6 Pro. Jestliže vlastníte alespoň jeden ze zmíněných modelů, můžete si na něj objednat a nalepit design zvaný Something.

Dbrand si dělá legraci ze samotného Nothingu v popisku svého produktu: „Představte si, že se snažíte proniknout na trh s chytrými telefony. Ukázalo se však, že mít méně peněz než Apple je trochu obtížné. Dostupnost? Omezená. Nabídka? Omezená. Dokonce i s tak přesvědčivým designem, že lidé platí za směšné přirážky na burze StockX, se k vašemu novému a fešnému blesku nikdo nedostane. A aby toho nebylo málo, kreténi z dbrandu váš design papouškovali a vyrábějí ho pro konkurenci. Promiň, Carle.

Polep stojí 24,95 dolarů, což je v přepočtu 600 Kč. Za standardní kryt zaplatíte 19,95 dolarů (v přepočtu 500 Kč), za obal s technologií Grip, která zabraňuje vyklouznutí z ruky, necháte v internetovém obchodě 54,90 dolarů (v přepočtu 1 300 Kč).