Nothing se za svá minulý rok představená sluchátka jistě nemůže stydět. Už tehdy se rojily spekulace, který produkt od firmy přijde po nich. Ukázalo se, že to bude mobilní telefon běžící na Androidu s nástavbou od Nothing, která přinese svůj branding i do softwaru.

Poprvé byla příprava telefonu potvrzena na konferenci letos na jaře, teprve teď se ale dočkáváme první fotky nového zařízení. Drží se jednoduchých barev, nechybí ale ani zvláštní vzor vytvořený ze svítivých pruhů. Ty budou nejspíš sloužit jako upozornění na notifikace.

Na obrázku vidíme ještě jednu podstatnou věc. Nothing Phone bude vybaven systémem dvou kamerových senzorů. Otázkou je, která kamera bude doplňovat tu hlavní. Téměř určitě to bude teleskopická kamera či možná ještě pravděpodobněji kamera ultraširoká.

Mezi fanoušky značky se objevují obavy z toho, aby Nothing nedopadnul jako firma Essential. Ta představila vlastní telefon, který také stavěl na unikátním designu. Nedokázala ale prodat dostatečný počet kusů. Práva od ní odkoupil právě Nothing, podle Carla Peie (šéfa Nothingu) tak učinil kvůli jménu, ne designu původního telefonu od Essential.

Více se máme dozvědět na konferenci 12. 7.