ve středu se telefony Google Pixel 8 a Google Pixel 8 Pro dočkají své oficiální premiéry. Již nyní ale můžeme říct, že už de facto není co představovat. Během posledních týdnů totiž Googlu uniklo tolik materiálů, že si můžeme udělat téměř kompletní představu o tom, co všechno bude moct nadcházející vlajková dvojice nabídnout.

Vzhledem k tomu, že rozdíly mezi modely Pixel 8 a Pixel 8 Pro jsme nedávno rozebírali v samostatném článku, bych se chtěl tentokrát věnovat tomu, v jakých verzích budou telefony dostupné. Díky objevu známého leakera Evana Blasse se totiž můžeme podívat na rendery všech barevných variant.

Zatímco levnější Pixel 8, který disponuje pouze dvěma zadními fotoaparáty, nemá teploměr a neposkytne takové množství funkcí pro práci s fotkami a videi, dorazí v lososově růžové, černé a šedé, model Pro bude k dostání v modré, černé a béžové. Jednotlivé obrázky si můžete prohlédnout níže.

Účet PBKreviews pak na sociální síti X sdílel fotografii balení, ve kterém se bude Pixel 8 dodávat. Výrobce se přitom drží poměrně jednoduchého designu – v horní části nalezneme logo Googlu a název modelu, níže se pak rozprostírá snímek zad telefonu.

Mezi další věci, které se Googlu nepovedlo udržet v tajnosti, jsou bonusy za předobjednávku telefonů. Pokud si s předstihem koupíte Pixel 8 Pro, dostanete jako dárek chytré hodinky Pixel Watch 2. K předběžnému objednání standardního Pixelu 8 pak obdržíte prémiová bezdrátová sluchátka Pixel Buds Pro. Ta už se sice prodávají delší dobu, ale ve středu budou odhalena v nových barevných variantách – Bay Blue a Porcelain. Snímky si můžete prohlédnout níže.