Už je to více než rok, co Google nabízí prémiová sluchátka Pixel Buds Pro. Vydána byla v červenci loňského roku, a to zhruba ve stejnou dobu, co byl na trh vypuštěn smartphone střední třídy Pixel 6a. Sluchátka jsou od té doby dostupná ve čtyřech barevných variantách, ale zdá se, že by jejich výrobce mohl rozšířit katalog o další modely. Prý se jich dočkáme spolu s vlajkovou sérií Pixel 8.

Pixel Buds Pro jsou nabízena v barvách Coral, Fog, Charcoal a Lemongrass (červená, bílo-šedá, černá a světle zelená), ale podle známého leakera Parase Guglaniho přibydou 4. října další dvě varianty – Porcelain a Sky Blue. Jak by teoreticky mohly vypadat, se můžete podívat níže. Koncepty zhotovil server 9to5Google, jehož zdroje podpořily Guglaniho původní tvrzení.

Pixel Buds Pro jsou špunty cílené na náročnější uživatele. Pochopitelně jim nechybí aktivní potlačení hluku a pyšní se i stupněm krytí IPX4. O zvuk se starají 11 mm měniče. Co se týče výdrže, na jedno nabití dokážou sluchátka spolu s krabičkou fungovat až 31 hodin, bez ní poté 11 hodin.

Oficiální cena sluchátek Pixel Buds Pro činí v obchodě Google Store 229 eur, čili 5 500 Kč v přepočtu. U některých českých prodejců se však dají pořídit za něco přes 4 000 Kč.