Vypadá to, že se čínská společnost OnePlus ještě vrátí ke své aktuální vlajkové lodi OnePlus 11, která nedávno zamířila na globální trh spolu se sluchátky Buds Pro 2. Tentokrát se ale nedočkáme klasického mobilu, nýbrž kousku s pořádně nevšedním designem. Že by trocha inspirace od Nothingu a jeho Phone 1?

Během očekávané konference MWC 2023 představí firma smartphone zvaný OnePlus 11 Concept. Mnoho detailů zatím odhaleno nebylo, ale výrobce se už pochlubil několika upoutávkami. Snad nejzajímavější je ta, kterou si můžete prohlédnout níže. Nachází se na ní telefon s modrými LED proužky, které jsou rozmístěné nejen po těle jako takovém, ale i kolem kamerového modulu.

Vypadá to, že OnePlus si chce zachovat detaily v tajnosti do samotného oznámení, jelikož popis toho, co jste si mohli prohlédnout výše, je poměrně strohý:

„Snímky ukazují technické průlomy OnePlus 11 Concept tím, že zdůrazňují ledově modré potrubí, které prochází celou zadní stranou telefonu, téměř jako by měl OnePlus 11 Concept vlastní řadu cév...“

Společnost dále vysvětlovala, že jsou tyto „cévy“ umístěny za skleněným krytem inspirovaným „klidným tichem a obrovskou silou ledovcového jezera“. Pokud se tedy bude skutečně jednat o designový prvek, jak to momentálně vypadá, potenciální inspirace z Nothing Phonu by byla do očí bijící. Tady by se navíc jednalo o docela humorný fakt, jelikož Nothing je značkou spoluzakladatele OnePlus, který společnost opustil roku 2020.