Dalším produktem od čínské společnosti OnePlus, který byl představen na akci Cloud 11, jsou sluchátka OnePlus Buds Pro 2. Ta v Číně debutovala už začátkem ledna a cílena jsou na náročnější uživatele, případně i majitele nově představeného mobilu OnePlus 11. Nabízí tak prémiovou výbavu.

OnePlus Buds Pro 2 nevyužívají pouze jeden měnič, nýbrž hned dva, což mimo jiné umožňuje lepší zážitek z bassů. Vzhledem k vyšší ceně nemůže scházet ani podpora potlačení hluku (ANC) až do 48 dB nebo prostorového audia.

K lepším zážitkům přispívají i technologie od Googlu, konkrétně pak Spatial Audio pro onen 360° zvuk nebo Fast Pair pro snazší připojení k telefonu. Nechybí ani vylepšený kodek LHDC 4.05, od něhož výrobce slibuje úžasný a čistý zvuk. Již brzy navíc dorazí aktualizace na verzi 5.0.

Sluchátka jako taková mají baterii o 60mAh kapacitě, a tak dokáží na jedno nabití hrát až devět hodin s vypnutým potlačením hluku nebo šest hodin se zapnutým potlačením hluku. Pokud bychom je po vyčerpání energie dobíjeli v krabičce, mohli bychom získat až 39 hodin poslechu bez ANC či 25 hodin s ANC.

Sluchátka jsou už nyní k dispozici, a to ve stejných barvách jako smartphone OnePlus 11, tedy v černé a zelené. Jejich cena činí 179 eur, což je v přepočtu asi 4 300 korun, což už přesahuje cenu některých sluchátek Apple AirPods.