Britská společnost Nothing před pár dny vydala druhou fázi beta testování nadstavby Nothing OS 2.5. Aktualizace na tuto verzi přináší po Nothing OS 2.0 nejvýraznější změny, a co je také důležité, v rámci updatu obdrží majitelé Nothing Phonů operační systém Android 14. Stabilní vydání Nothing OS 2.5 se očekává ke konci letošního roku.

Nothing OS 2.5 pracuje s řadou vylepšení souvisejících s designem a přizpůsobením. Vývojáři zvýrazňují přepracovanou nabídku pro úpravu domovské obrazovky, nový filtr pro tapety, možnost pořídit snímek obrazovky přejetím třemi prsty po obrazovce ve směru shora dolů nebo funkci, díky níž lze spustit nastavenou zkratku dvojitým stisknutím napájecího tlačítka. Nově také lze upravit zvlášť hlasitost vyzvánění a upozornění na notifikace.

Nothing také láká na nový kabátek panelu s rychlým nastavením, další stylové widgety nebo možnost úpravy zkratek na zamykací obrazovce. Součástí aktualizace jsou samozřejmě také opravy chyb nebo dodatečné změny v uživatelském rozhraní. Podrobnější informace Nothing uvádí v blogovém příspěvku.

Beta verze Nothing OS 2.5 je k dispozici pro majitele Nothing Phone (2). Více detailů si o něm můžete přečíst v tomto článku.