Společnost Vivo před nedávnem odhalila design nadcházející vlajkovém lodi X100 a krátce nato také potvrdila, kdy se telefon představí ve vší parádě. Tisková konference, během níž se také dočkáme debutu chytrých hodinek Vivo Watch 3, proběhne už příští pondělí (13. listopadu).

Vivo X100, které bude velmi pravděpodobně prvním telefonem, jenž nabídne čipset MediaTek Dimensity 9300, se už ukázalo také na první fotografii. Telefon je zachycen zezadu a jedná se o světle modrou barevnou variantu, tedy tu stejnou, kterou Vivo předvedlo na prvním oficiálním renderu. Ve skutečnosti ale odstín nevypadá zdaleka tak živě a jasně.

Ve srovnání s loňským modelem X90 si zadní strana prošla poměrně výraznou změnou. Kruhový kamerový byl vycentrován a nabral zcela jiných – výrazně větších – rozměrů. Poskytuje místo pro čtyři senzory, zatímco blesk se nachází mimo něj (v pravém horním rohu zad). Uprostřed ostrůvku je umístěno logo společnosti ZEISS, která pro Vivo zajišťuje fotoaparáty.

Jak se Vivo X100 líbí vám? Já osobně jsem spíš příznivcem méně výrazných fotomodulů, takže vizuální provedení tohoto telefonu by pro mě bylo značně odrazujícím faktorem. Své myšlenky s námi můžete sdílet v komentářích.