Oppo konečně prozradilo, jak bude vypadat jeho ambiciózní konkurent Galaxy Z Flip 5 z dílny Samsungu. Je očividné, že se v některých ohledech vydá ve stopách svého předchůdce, ale v řadě dalších oblastí bude jiný. Lepší. Pojďte se s námi podívat na první oficiální podrobnosti týkající se připravovaného Oppo Find N3 Flip.

Loňský Oppo Find N2 Flip si začátkem tohoto roku našel cestu i do Evropy a na domácím trhu se z něj stal hit. Bohužel, do Česka se nepodíval, ale zato šel pořídit u sousedů na Slovensku. Musím tedy zmínit své obavy z toho, že se podle podobného scénáře bude řídit také dostupnost modelu Find N3 Flip.

Teď už ale k samotnému telefonu. Na propagačních materiálech, které firma zveřejnila na sociální síti Weibo, lze krásně vidět externí obrazovku a kamerový modul, kde se nachází trojice fotoaparátů. Ty jsou opět vyvinuty ve spolupráci se švédskou firmou Hasselblad. Telefon je po designové stránce jiný než na uniklém renderu, o němž jsme vás informovali zde.

Smartphone se na oficiálních snímcích předvádí v krásné zlaté barvě a vypadá to, že obě jeho poloviny bude znovu možné srazit k sobě bez toho, aby mezi nimi byla mezera. Takhle detailní obrázky ale Oppo neposkytlo, a tak nemohu existenci byť jen malé mezery stoprocentně vyloučit.

Oppo oznámilo, že se Find N3 Flip dočká plnohodnotného debutu už 29. srpna. Na informace o nových funkcích a vylepšeních, co se týče parametrů, už tedy nebudeme muset čekat dlouho.

Jak se vám nová skládačka líbí? Dejte nám vědět do komentářů!