Xiaomi se připravuje na uvedení vyhlížené mobilní série Redmi K70 a na svých čínských sociálních sítích již zahájilo intenzivní propagační kampaně. V rámci nich se prakticky neustále dozvídáme další a další podrobnosti o tom, co jednotlivé modely nabídnou. Mezi zcela klíčové se řadí příspěvky, které předčasně ukazují design nejočekávanějšího člena této rodiny – Redmi K70 Pro.

Je patrné, že Redmi do chystaného modelu K70 Pro vkládá opravdu velkou důvěru. A ještě aby ne – telefon je podle dostupných informací vybaven velice slušnými specifikacemi, a přitom bude stát zhruba stejně jako sub-vlajkové modely, popřípadě telefony střední třídy. Pod kapotou K70 Pro se bude nacházet výkonný procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, na nějž už dříve lákal jeden z nejvyšších představitelů Xiaomi Lu Weibing.

Teď už ale k samotnému designu. Redmi K70 Pro vypadá skoro identicky jako na někdejších uniklých renderech. Přibližně čtvrtinu zad zaujímá mírně vystouplý pruh s barevným odstínem mírně odlišným od zbytku plochy, v němž najdeme trojici samostatně rozložených fotoaparátů a blesk, které opět mírně vystupují do popředí. Přední strana je osazená plochým displejem se selfie kamerou v průstřelu. Obrazovka dle oficiálních informací úhlopříčně měří 6,67 palce.

Telefon byl zatím odhalen v černé a bílé verzi, nicméně spekulovalo se také nad existencí trochu výstřednějších variant, jako například modré či fialové/růžové.

Série Redmi K70 se představí už 29. listopadu a prezentace by měla proběhnout ve 12:00 našeho času.