Konkurenční boj mezi společnostmi se neomezuje pouze na seriózní kampaně vychvalující určitý produkt. Zástupci jedné firmy se častokrát vysmívají té druhé prostřednictvím vtípků na sociálních sítích. Dlouholetou praxi v tom má například Samsung, jenž si pravidelně střílí z konkurenčního Applu. Ze Samsungu si nyní dělal legraci šéf britského startupu Nothing Carl Pei, vzápětí se mu to ale vrátilo.

Pei prostřednictvím ankety a následného memu zesměšňoval nově představenou řadu Samsung Galaxy S23. Zřejmě se domnívá, že přinesla málo změn a je takřka totožná s tou předchozí, s čímž mimo jiné souhlasí i podstatná část jeho sledujících.

Reakce na tento vtípek byly různé. Někdo Peiovi jeho přístup vyčítal, jiní mu naopak doporučovali, co by sám měl změnit v případě chystaného telefonu Nothing Phone 2. Snad nejostřejší úder mu ale zasadil leaker Sudhanshu Ambhore, který ten stejný vtípek, jaký Pei použil k zesměšnění Samsungu, obrátil proti sluchátkům Nothing Ear 2, jejichž rendery nedávno unikly.

V případě těchto připravovaných sluchátek se toho po designové stránce také moc nemění. Kromě drobných detailů jsou téměř identická jejich předchůdci. Údajně bychom se ale měli dočkat nových funkcí, které více popisujeme v samostatném článku.