Britská společnost Nothing připravuje další chytrý telefon, který bude podle všeho prémiovým zařízením. V rozhovoru to potvrdil sám ředitel firmy Carl Pei a podrobněji jsme o tomto tématu psali zde. Nyní se zdá, že Nothing má v přípravě ještě alespoň jeden produkt, jímž budou opět bezdrátová sluchátka.

Vůbec prvním produktem od tohoto startupu byla sluchátka Nothing Ear 1 a zhruba rok a čtvrt nato byla do světa vypuštěna podobně drahá sluchátka Nothing Ear Stick, jež dorazila s několika změnami. Na trh by ale měl dorazit i nástupce oněch vůbec prvních sluchátek, který bude (stejně jako nový telefon) více prémiový.

Známý leaker Steve Hemmerstoffer odhalil ve spolupráci se serverem Smartprix několik snímků, která tato sluchátka, pravděpodobně s označením Nothing Ear 2, zachycují. Přestože se budou pyšnit velice podobným, netradičním designem jako Ear 1, jisté změny na nich najdeme.

V prvé řadě by se měl přesunout mikrofon s potlačením hluku, který byl dříve umístěn na honí straně sluchátek, ale v případě Nothing Ear 2 bychom se s ním měli setkat poblíž červené tečky, jak je zvýrazněno ve žlutém rámečku. Prakticky nepatrné změny byly učiněny i uvnitř, viz oranžový rámeček.

Po vizuální stránce se toho tedy moc nezmění, ale zato bychom se mohli dočkat nových vychytávek. Zajímavě zní například personalizované potlačení hluku – uživatelé si budou moci ANC přizpůsobit dle vlastních potřeb. Chybět údajně nebude ani transparentní režim, pomocí něhož lze poslouchat okolní zvuky (například hlas prodavačky v obchodě) bez nutnosti vyjmutí sluchátek z uší.

Mezi další vychytávky patří možnost připojení ke dvěma a více zařízením současně, pokročilý ekvalizér nebo služba pro vyhledání sluchátek v případě ztráty.