Od ledna roku 2021 nevydal Samsung žádný smartphone ve fanouškovské edici. Nové modely oblíbených zařízení, která dokonale vyplňovala mezeru mezi vlajkovými loděmi a modely střední třídy řady A, zkrátka na trhu nebyla k dispozici, a tak se spotřebitelé museli rozhodnout pro jednu z kategorií, anebo vybírat telefon mimo katalog Samsungu. Už brzy se ale dočkáme vydání FE verze letošního Galaxy S23.

O mobilu Samsung Galaxy S23 FE už máme díky nejrůznějším únikům (třeba tomuto) spoustu detailů. Víme, jak bude telefon vypadat po designové stránce, a rovněž přibližně tušíme, s jakou hardwarovou výbavou můžeme počítat. Budoucí existence tohoto zařízení stále ještě nebyla potvrzena samotným výrobcem, ale indická odnož Samsungu dnes publikovala první upoutávku, ze které je více než jasné, že láká právě na Galaxy S23 FE.

Říká se, že model Galaxy S23 FE bude vydán v rámci kompletního ekosystému cenově dostupných zařízení ve fanouškovské edici. Po jeho boku bychom se totiž měli dočkat uvedení tabletů Galaxy Tab S9 FE/Galaxy Tab S9 FE+ nebo sluchátek Galaxy Buds FE. Zdá se přitom, že barvou, kterou bude Samsung propagovat nejvíc, se stane tyrkysová.

Prakticky každé významnější zařízení od Samsungu má svou barvu, se kterou výrobce nejvíc pracuje v reklamních materiálech. Faktu, že to pro Galaxy S23 FE a další produkty bude právě tyrkysová, nasvědčují kromě upoutávky také uniklé propagační snímky. V tom, který si můžete prohlédnout níže, se jednotlivá zařízení FE ekosystému nacházejí pospolu. Leaker MysteryLupin, jenž je v poslední době velmi aktivní, zveřejnil také obrázky, jež nám dávají bližší pohled na sluchátka Galaxy Buds FE.

V současné době bohužel neznáme datum uvedení jednotlivých produktů, ale vzhledem k tomu, že Samsung patrně zahajuje svou kampaň na sociálních sítích, se jej nejspíš dozvíme už brzy.