Technologický gigant Samsung se zaměřuje na zlepšení uživatelské zkušenosti ze svých starších modelů. Společnost nyní rozšiřuje svou nabídku funkcí tím, že přidává prvky z novějších modelů do svých starších zařízení. Tato aktualizace zahrnuje nejnovější funkce z TOP modelů, jako jsou Galaxy Z Fold5, Z Flip5, Tab S9 a Watch6.

NOVÉ FUNKCE NA STARŠÍCH ZAŘÍZENÍ

S aktualizací One UI 5.1.1 přichází řada vylepšení, která zvyšují plynulost a intuitivnost zařízení. Uživatelé budou mít k dispozici vylepšené nástroje pro interakci, včetně zdokonaleného multitaskingu. Díky tomu bude přepínání mezi aplikacemi hladší. Při sledování filmu či seriálů v režimu Flex2 si mohou uživatelé jedním klepnutím přehrát oblíbené úryvky nebo přeskočit nezábavné pasáže.

Nová aktualizace také nabízí pokročilé funkce pro sledování zdraví a personalizaci hodinek Galaxy Watch. Uživatelé mohou nyní hlouběji proniknout do svých spánkových vzorů, využívat personalizované fitness nástroje a mnohem více. Intuitivní uživatelské rozhraní poskytuje hlubší vhled do spánkových cyklů, což pomáhá uživatelům lépe rozumět svým potřebám.

S touto aktualizací mohou majitelé Galaxy Z Fold4 a Tab S8 zvýšit svoji produktivitu. Vylepšení hlavního panelu umožňuje bleskové přepínání úloh s okamžitým přístupem k čtyřem posledním aplikacím, což zvyšuje efektivitu práce i zábavy.

Samsung také přináší novinky v oblasti fotografie. Díky novému tlačítku rychlého přístupu na hodinkách Galaxy Watch je dálkové ovládání fotoaparátu spárovaného zařízení Galaxy Z Flip4 ještě snazší. Galaxy Watch také obohatí funkce pro sledování srdečního rytmu, kde uživatelé mimo jiné mohou obdržet notifikaci v případě, když se jejich srdeční frekvence stane nepravidelnou.

Majitelé Galaxy Watch5 Pro budou mít k dispozici také více vylepšených funkcí využívajících záznamů tras ve formátu GPX. Majitelé Galaxy Watch5 a Watch4 si mimo jiné mohou nyní vybírat z ještě širšího výběru ciferníků. Na rozšířený výběr ciferníků se uživatelé Galaxy Watch Active2 a Galaxy Watch3 mohou těšit již na podzim.