Čím dál více se blíží akce Galaxy Unpacked, na níž budou jako klasicky představeny nové produkty. Mezi nimi najdeme kromě notebooků také očekávanou vlajkovou řadu telefonů Galaxy S23, které mají dorazit s určitými vylepšeními (a také vyšší cenovkou). Na přednosti nejlepšího modelu z této série momentálně Samsung láká prostřednictvím krátkého videa, jež si můžete přehrát výše.

Už dlouho díky všemožným únikům a spekulacím víme, že model Galaxy S23 Ultra dorazí s 200Mpx hlavní kamerou a dalšími zlepšeními v oblasti fotoaparátů. Těšit se s nejvyšší pravděpodobností můžeme na kvalitnější fotografie při zhoršeném osvětlení (například večer), na což mimo jiné Samsung evidentně upozorňuje skrze výrok „Přicházejí impozantní noci“. Ve videu se také nachází záběr na měsíc, který nejspíš odkazuje na funkci Space Zoom. Jak už ostatně odhalil nedávný únik, Galaxy S23 Ultra bude schopen poskytnout až stonásobné přiblížení.

Snad v každém lákadle na Galaxy Unpacked najdeme trojici zadních fotoaparátů seřazených pod sebou do něčeho, co připomíná semafor, a jde o typické rozvržení i pro právě chystanou řadu. I přesto se ale jihokorejský gigant stále neuchýlil k oficiálnímu potvrzení názvu těchto nových smartphonů, ale už je prakticky nad slunce jasné, že opravdu ponesou označení Galaxy S23 (uniklé materiály mluví za vše).

Telefon Galaxy S23 Ultra dorazí s čipsetem Snapdragon 8 Gen 2, až 1TB úložištěm a 12GB RAM, 6,8palcovým AMOLED displejem s obnovovací frekvencí 120 Hz a 5000mAh baterií. Podrobnější detaily o specifikacích si můžete přečíst v samostatném článku.

O smartphonech Galaxy S23 jsme také psali: