Každým dnem se vydání očekávané vlajkové řady od Samsungu přibližuje. Jak už je zvykem, čím méně času ke dni D zbývá, tím více informací a snímků máme díky nejrůznějším únikům k dispozici. Nyní se chytré telefony Galaxy S23 Ultra a S23+ vystavují na uniklých oficiálních renderech.

Mnoho obrázků zachycujících různé barevné konfigurace zveřejnil nizozemský server Nieuwe Mobile. Na Galaxy S23+, který bude mít na zadní straně trojici fotoaparátů seřazenou do semaforu, bude evidentně dostupný v růžové, zlaté, černé a zelené. Designovaný je v klasickém stylu Samsungu, nicméně v některých může vzhled mírně evokovat iPhone, a to kvůli leštěným a plošším bokům.

Galaxy S23 Ultra a jeho předchůdce si jsou podobní jako vejce vejci. Novinka se bude moci pochlubit prakticky stejným designem, který bude doprovázet jen malé množství změn (například fotoaparáty jsou zjevně vystouplejší než u předešlé vlajkové lodi). Mnohé jistě potěší i barevné konfigurace, na které bude Galaxy S23 Ultra výrazně bohatší než jeho předchůdci. Dostupný má totiž být v růžové, zelené, černé a zlaté.

O snímky se také podělil známý leaker Evan Blass, a to prostřednictvím příspěvku na Twitteru. Telefon Galaxy S23 Ultra jsou v nich tentokrát vyobrazeny i se stylusem.