Vypadá to, že nikaragujský obchod KM CELL Store už prodává dosud nevydané telefony Samsung Galaxy S23 Ultra. Prodejce se tím dokonce chlubil na svých sociálních sítích, a přestože už odtamtud fotografie a videa zmizely, podařilo se je zveřejnit na portálu Slashleaks.

Snímky nám ukazují balení i telefony samotné, a to v různých barevných kombinacích. Galaxy S23 Ultra tedy bude možné pořídit v růžové, černé, zlaté nebo zelené barvě, jak už ostatně dříve odhalily uniklé oficiální rendery. Na Facebooku prodejce prý bylo rovněž zmíněno, že jde o konfiguraci s 12GB operační pamětí a 512 GB místa na úložišti. Žádné detaily o ceně jsme se ale bohužel nedozvěděli.

Jak už jsem na začátku zmiňoval, součástí tohoto poměrně rozsáhlého úniku jsou i videa. První z nich ukazuje zelenou variantu telefonu Galaxy S23 Ultra pod různými úhly, nicméně to druhé je už o něco zajímavější. Jsou na něm zachyceny fotografické schopnosti tohoto zařízení. Autor přibližoval záběr na kříž, který se nacházel v dálce na kopci, a demonstroval tím, jak funguje stonásobný zoom. Podívejte se sami.

Samsung Galaxy S23 Ultra bude odhalen spolu svými levnějšími sourozenci (Galaxy S23 a S23+) už 1. února v rámci akce Galaxy Unpacked. S nejvyšší pravděpodobností dorazí s čipsetem Snapdragon 8 Gen 2, 6,8palcovým AMOLED displejem s rozlišením QuadHD+ a 120Hz frekvencí, čtveřicí fotoaparátů (ten hlavní bude 200Mpx), 5000mAh baterií a stupněm krytí IP68. Více detailů o specifikacích si můžete přečíst v samostatném článku.