Dosud se vědělo o dvojici produktů, které má britský startup Nothing v přípravě. Letos by měla na trh zamířit nová sluchátka, jež ponesou označení Nothing Ear 2, a také nástupce smartphonu z loňského roku, jenž bude tentokrát konkurovat vlajkovým lodím. Nyní se ale zdá, že společnost chystá ještě jedno zařízení.

Na blíže nespecifikovanou novinku začal Nothing lákat skrze svůj oficiální účet na Twitteru. Tentokrát ale v příspěvcích nefigurují papoušci nebo motýli, jako tomu bylo dříve, ale brouk. Nelze přitom úplně odtušit, co konkrétně se nám Nothing snaží naznačit. Objevilo se vícero teorií: brouk by mohl odkazovat na stativ, anebo se může jednat o chytré hodinky, jelikož Carl Pei, šéf společnosti, nedávno tweetoval právě o hodinkách.

O něco pravděpodobnější ale je, že touto tajemnou novinkou bude reproduktor. Známý leaker Kuba Wojciechowski ve spolupráci se serverem 91mobiles totiž odhalil jeho render. Z něj je patrné, že zařízení bude mít krabicový design. Přední strana reproduktoru bude osazená logem Nothing a čtyřmi výřezy.

Očekává se, že dvěma černými výřezy budou tweakery, zatímco ony bílé výřezy pravděpodobně představují subwoofery. Na bočních stranách je umístěna řada tlačítek, včetně napájecího a těch pro ovládání hlasitosti. Zespodu jsou pak umístěno gumové polstrování sloužící jako opora zajišťující přilnavost na povrch.

Specifikace reproduktoru a další detaily souvisejícím s jeho datem vydání či cenou nejsou známé. Není také přímo potvrzeno, že se jedná o zařízení, na něž Nothing láká skrze příspěvky na Twitteru. Ve hře tato varianta ale rozhodně je.