Britská technologická společnost Nothing, která se z malého startupu rychle vypracovala mezi nejdiskutovanější výrobce sluchátek či chytrých telefonů, bude prezentovat na konferenci MWC 2024, která i tentokrát proběhne koncem února. Informovala o tom v pozvánkách, jež rozeslala některým novinářům.

Nothing začal u bezdrátových sluchátek s nezvyklým transparentním designem, která můžeme znát jako Ear (1), a v roce 2022 vydal svůj první chytrý telefon. Letos pak představil jeho nástupce, jenž cílí na trochu vybíravější sortu uživatelů. Firma se zkrátka neustále snaží dokazovat, že to myslí se svou působností na trhu se smartphony a jejich příslušenstvím opravdu vážně.

V současné době nemáme k dispozici žádné informace o tom, jakým produktům bude prezentace ve španělské Barceloně věnována. Nedávno se však objevily zmínky o jistém Nothing Phonu 2a, což teoreticky může být telefon s nižší cenovkou. V podstatě by mohl pokračovat ve stopách původního Nothing Phonu, ale předpokládá se, že pokud vyjde, dostane určitá vylepšení – například modernější procesor.

Možná nám ale firma odhalí detaily o Nothing Phonu (3), nebo něco úplně jiného, na co nás úniky či spekulace ještě nepřipravily. Třeba další sluchátka? Propracovanější chytré hodinky? Další zařízení v rámci podznačky CMF? Kdoví...