Internetová služba ChatGPT, která je vynikající pro vyhledávání odpovědí na komplexní otázky, vyvolala doslova AI mánii. Prakticky hned po svém spuštění se stala vysoce populární a pár měsíců nato už o ní věděl doslova celý svět. Nejznámější chatbot světa, vyvinutý americkou organizací OpenAI, každodenně usnadňuje práci milionům uživatelů denně.

Přistupovat ke službě skrz webový prohlížeč nemusí být zvláště na mobilních zařízeních bůhvíjak příjemné, a tak bylo velice ceněné, když OpenAI vydala ChatGPT jako aplikaci pro zařízení se systémem iOS. Stalo se tak v květnu a důkazem popularity bylo, že si appku nainstalovalo během šesti dnů více než 500 milionů lidí. Podobný scénář se nyní očekává také u Android zařízení, pro která bude generativní nástroj konečně dostupný.

OpenAI ohlásila příchod ChatGPT na Android v příspěvku na Twitteru. Přestože je aplikace už teď dostupná v obchodě Google Play, nainstalovat ji půjde až v následujícím týdnu. Již nyní ale můžete využít možnosti předběžné registrace, abyste se k ní dostali hned, jak to bude možné.

„Tato oficiální aplikace je zdarma, synchronizuje vaši historii napříč zařízeními a přináší nejnovější vylepšení modelů od OpenAI,“ stojí v popisu na Google Play. „S ChatGPT v kapse najdete okamžité odpovědi, rady na míru, kreativní inspiraci, profesionální vstupy a příležitosti ke vzdělávání,“ lze si přečíst dále.

S ChatGPT souvisejí tyto nedávné články: