AKTUALIZACE

Společnost Honor už zveřejnila oficiální rendery smartphonu Magic6 Pro. Kamerový modul zůstává na stejném místě jako u loňského modelu, ale změnil se tvar i jeho obsah. Jednotlivé fotoaparáty už nejsou stejně velké – hlavní širokoúhlý snímač pořádně vyčnívá. Co na design říkáte vy?

PŮVODNÍ ZNĚNÍ ČLÁNKU

Do oficiální prezentace vyhlížené vlajkové řady Honor Magic6 už nezbývá příliš mnoho dní. Trojice modelů, z nichž jeden vznikne ve spolupráci s automobilkou Porsche, se nyní stala terčem dalšího úniku. Prozrazeny konkrétně byly některé specifikace, zejména obrazové senzory fotoaparátů.

Detaily přinesl na sociální síti X známý insider RODENT950. Ten potvrdil, že Honor Magic6 Pro (pravděpodobně nejočekávanější model z řady) dostane 50Mpx hlavní snímač OV50H o velikosti 1/1,28 palce. Mnohem zajímavější je ale zmínka o 200Mpx teleobjektivu Samsung ISOCELL HP3 (1/1,4 palce).

Leaker Digital Chat Station dříve hovořil o 160Mpx teleobjektivu, ale je dobré podotknout, že ve svém někdejším příspěvku také psal o úvahách Honoru nad použitím právě 200Mpx snímače. Magic6 Pro také dostane 50Mpx ultra širokoúhlou kameru OV50M (1/2,88 palce) a překvapí i velkou baterií o kapacitě 5 600 mAh.

Ještě o něco lepší parametry nabídne Honor Magic6 v edici Porsche Design. Kapacita baterie i obrazové snímače pro teleobjektiv a ultra širokoúhlý fotoaparát zůstanou stejné, avšak hlavní kamera nabídne větší a pokročilejší senzor OV50K, který je 1palcový. Díky schopnosti zachytit více světla se od něj očekávají lepší výsledky.

Základní Honor Magic6 bude mít k dispozici stejný hlavní fotoaparát jako Magic6 Pro, ale jeho teleobjektiv vsadí stejně jako ultra širokoúhlá kamera na senzor OV50M. Kapacita baterie se v případě tohoto telefonu snížila na 5 450 mAh.

RODENT950 na X zveřejnil také rendery, na nichž se Magic6/Magic6 Pro trochu liší modelu vyobrazeného na uniklé fotografii a snímku, který jsme dříve popisovali zde. Jaký design tedy bude nakonec použit, prozatím zůstává záhadou.