Začátkem příštího roku debutuje vlajková řada Samsung Galaxy S24, za datum vydání se pak konkrétně považuje středa 17. ledna. Letos se dočkáme změn především ve znamení vyššího výkonu a údajně také se zaměřením na umělou inteligenci. Co se pak konkrétně nejspíš moc nezmění, budou fotoaparáty, baterie nebo designová stránka.

Na první dojem budou jednotlivé modely od svých předchůdců téměř k nerozeznání. Musíme však uznat, že bystřejším uživatelům mírné novinky jistě neuniknou. Základní dvojice modelů (Galaxy S24 a Galaxy S24+) kupříkladu přejde k plochým hranám, v důsledku čehož bude jejich šasi podobné iPhonům, a Ultra model zase vsadí na tenčí rámečky. Všechny tři telefony budou mít pod tlačítky pro ovládání hlasitosti a napájení viditelnou UWB anténu.

Jak budou jednotlivé telefony vypadat, si můžete prohlédnout na renderech níže. Povedené obrázky byly vytvořeny v rámci spolupráce zahraničního serveru PhoneArena a 3D designérů, a to na základě dřívějších spekulací, úniků a domněnek.

Design vlajkových lodí od Samsungu se posouvá kupředu jen malými krůčky. Je to podle vás dobře? Líbí se vám, jak poslední tři řady Galaxy S vypadají? A který model ze série Galaxy S24 je vaším favoritem? Odpovědět nám můžete v komentářové sekci.