AKTUALIZACE

Jak upozornil server MyDrivers, chytrý náramek Xiaomi Smart Band 8 už se vyskytl v mnoha certifikačních databázích. Lze tedy považovat za potvrzené, že se ho dočkáme již brzy. Autor tamního článku je rovněž přesvědčen, že můžeme počítat s větší obrazovkou, lepší životností baterie nebo dokonalejším sledováním sportovních aktivit.

PŮVODNÍ ZNĚNÍ ČLÁNKU

Za necelé čtyři měsíce už to bude rok, co Xiaomi vydalo svou poslední generaci náramků Smart Band (často označovaných také jako Mi Band), bavíme-li se o klasických modelech a ne Pro verzích. Xiaomi Smart Band 7 dorazil i k nám do redakce a na zoubek jsme se mu podívali v recenzi, kterou si můžete přečíst zde. Už brzy bychom se ale měli dočkat nové generace.

S informacemi přichází leaker Mukul Sharma, který je, co se týče produktů od čínského giganta Xiaomi, známou firmou. V příspěvku na Twitteru uvedl, že výrobce už zahájil produkci Xiaomi Smart Band 8 a vydání bychom se tak měli dočkat již brzy, pravděpodobně někdy v druhém kvartálu letoška.

Na akci MWC 2023, která už klepe na dveře (koná se koncem února) se jeho plnohodnotného oznámení nejspíš nedočkáme, ale Xiaomi by mohlo přijít alespoň s nějakým lákadlem nebo krátkou upoutávkou.

Během prezentace Xiaomi na MWC bychom se podle leakera SnoopyTech neměli dočkat ani modelu Xiaomi 13 Ultra, který podle všeho doplní prosincovou vlajkovou sérii. Zato ale budou představeny globální modely Xiaomi 13 a Xiaomi 13 Pro (jak bylo oficiálně potvrzeno a píšeme o tom zde), plus by měl dorazit i levnější model Xiaomi 13 Lite, jenž se bude od dříve zmíněných modelů lišit ve spoustě ohledů. Detaily zmiňujeme v samostatném článku.