Úniků souvisejících s vyhlíženými vlajkovými smartphony řady Samsung Galaxy S24 teď bude jen a pouze přibývat. Čím více se blížíme ke dni D, tedy údajně 17. lednu, tím větší je šance, že samotnému Samsungu nebo nějakému z jeho partnerů uniknou oficiální snímky, tabulky specifikací nebo další podpůrné materiály, poodhalující řadu detailů.

S komplexním článkem nabitým novými informacemi přišel portál Windows Report, který už v minulosti poskytnul světu první pohled na několik zajímavých produktů technologického světa. Klíčové jsou pro nás ale obrázky, jež vypadají, že jsou oficiální a budou sloužit k propagačním účelům.

Poté, co se vrcholný model Galaxy S24 Ultra nedávno ukázal naživo, unikly rendery vytvořené samotným Samsungem, které prozrazují design všech tří modelů ze sestavy. Podívat se tak můžeme také na Galaxy S24 a Galaxy S24+.

Nejdražší kousek ale bude i tentokrát nejzajímavější – Samsung vůbec poprvé použije titan a model bude nabízen ve variantách Titanium Black, Titanium Gray, Titanium Violet a Titanium Yellow. Podívejte se sami:

Modely řady Galaxy S24 se navenek dočkaly spíš změn menšího charakteru. Galaxy S24 Ultra je na tom designově velmi podobně jako Galaxy S23 Ultra, telefony Galaxy S24/S24+ tentokrát dostanou ploché hrany, čímž se vizuálně přiblíží iPhonům.

Levnější dvojice u nás vyjde s procesorem Exynos 2400, zatímco Galaxy S24 Ultra má ve všech regionech dostat Snapdragon 8 Gen 3 od Qualcommu.