Na konci října loňského roku vydal bristký startup Nothing svá druhá sluchátka, která nesou označení Ear (Stick). Přestože se společnost v poslední době intenzivně soustředila na vydání nové generace svých vůbec prvních sluchátek (více informací zde), vysloužil si tento o něco starší model aktualizaci, která zlepšuje jeho kvalitu v různých oblastech.

Server Notebookcheck, kterému Nothing zaslal podrobnosti e-mailem, informuje o tom, že sluchátka Nothing Ear (Stick) obdrží díky aktualizaci delší výdrž baterie při hovorech, které využívají takzvanou „Clear Voice Technology“, jež zajišťuje vyšší kvalitu odchozího zvuku. K původně tříhodinové výdrži bez nabíjecí krabičky se díky aktualizaci přidává dalších zhruba 40 minut.

Určitá vylepšení dočkala i funkce „More Bass“ (do češtiny lze přeložit jako „více bassů“), kterou lze aktivovat přes aplikaci Nothing X. Nothing mimo jiné zapracoval na snížení odezvy a zajištění lepší stability připojení přes Bluetooth.

Sluchtáak Nothing Ear (Stick) se chlubí až 29hodinovou výdrží s plně nabitou krabičkou a stupněm krytí IP54 zajišťujícím ochranu proti prachu a vodě. Nechybí jim ani dotykové ovládání. Na rozdíl od sluchátek Ear (1)/Ear (2) využívají provedení „half-in-ear“, což v praxi znamená, že nedisponují silikonovými špunty. Jejich cena v oficiálním e-shopu byla stanovena na 2 999 Kč.