Společnost Xiaomi se chystá uvést své říjnové hodinky Xiaomi Watch S1 Pro na evropský trh. Podle uniklých informací spolehlivého leakera SnoopyTech se očekává, že hodinky budou nabízeny v několika barevných provedeních a jejich cena bude srovnatelná s konkurenčními značkami.

Zveřejněné informace naznačují, že hodinky Xiaomi Watch S1 Pro se budou prodávat ve dvou variantách – s kovovým nebo koženým páskem. Kovová verze bude nabízena v černé a stříbrné barvě, zatímco kožená verze bude k dispozici pouze v černé a hnědé barvě.

Co se týče cen, očekává se, že kovová verze hodinek Xiaomi Watch S1 Pro bude stát kolem 299 eur (zhruba 7 000 korun v přepočtu), což je o 70 EUR více než cena Watch S1 a o 120 EUR vyšší než cena Watch S1 Active.

Xiaomi podle posledních informací plánuje představit nové produkty 26. února, den před zahájením veletrhu MWC 2023. Patří mezi ně třeba globální modely smartphonů Xiaomi 13 nebo zbrusu nový telefon Xiaomi 13 Lite. Navíc společnost naznačila, že bude mít nový hardware k dispozici i na zmíněné akci probíhající v Barceloně.