Nejenže se ve čtvrtek dočkáme uvedení vlajkové řady Xiaomi 14, ale představeny budou patrně i další produkty. Mezi nimi najdeme chytré hodinky s označením Watch S3, jejichž designem a některými klíčovými přednostmi se výrobce dnes pochlubil na sociální síti Weibo. Kromě toho, že vyjdou v překvapivě velkém množství různě barevných variant, nabídnou vcelku unikátní prvek.

Možnost výměny řemínku je u chytrých hodinek naprostým standardem. Co se ale jen tak nevidí, je odnímatelná luneta, kterou lze vyměňovat za jinak nadesignované kousky. Právě to by měly nabídnout nadcházející Watch S3, soudě podle obrázku níže.

Na něm se také předvádí jednotlivé verze hodinek. Až na stříbrnou variantu s hnědým řemínkem se všechny zdají být poměrně netradiční. Těšit se můžeme kupříkladu na žluto-stříbrné provedení, variantu kombinující tmavě modrou a černou, černo-zelenou verzi nebo speciální černé hodinky s duhovými čísly na ciferníku a lunetě.

Pakliže ale zrovna nepatříte mezi fanoušky výrazných a mírně extravagantních módních doplňků, mohla by vás zaujmout kupříkladu celá stříbrná nebo kompletně černá verze hodinek (viz obrázky níže). Žádná z variant ale patrně nenabízí kovový řemínek, jako je tomu u nových Watch GT4 z dílny společnosti Huawei.

Co se specifikací týče, Xiaomi už stihlo prozradit přítomnost 1,43palcového displeje se 600nitovou svítivostí, 60Hz frekvencí a jemností 326 ppi nebo podporu pro eSIM. Některé zdroje zmiňují také přítomnost operačního systému HyperOS.