Xiaomi svůj první reproduktor pro desktop vyráběný pod značkou Redmi. Novinka Redmi Desktop Speaker, nabízející sofistikovanou zvukovou konfiguraci se čtyřmi akustickými jednotkami, je navržena tak, aby poskytovala slušnou kvalitu audia. Jedná se o významný krok pro Redmi, který rozšiřuje jeho produktové portfolio mimo tradiční kategorie mobilních telefonů a příslušenství.

Redmi Desktop Speaker se vyznačuje ambientním RGB ambientním osvětlením, které se synchronizuje se zvukem, vytvářející dynamický barevný rytmus. Kromě toho reproduktor obsahuje profesionální technologii Digital Signal Processing (DSP), která je optimalizována pro různé audio scénáře, jako je hudba, hraní her a filmy.

Přestože Redmi Desktop Speaker údajně nabízí pokročilé funkce, jeho cena zůstává poměrně nízká - 199 jüanů (v přepočtu kolem 800 Kč včetně DPH). Cenová politika je v souladu se strategií Redmi poskytovat cenově dostupné, ale výbavou lákavé produkty.

Předobjednávky pro tento reproduktor v Číně začnou 7. prosince. V současné době nejsou k dispozici další podrobnosti o produktu, a jeho kompletní specifikace a schopnosti zůstávají nezveřejněny, což může být součástí marketingové strategie Xiaomi, která často uvolňuje informace o nových produktech postupně.

Pod značkou Redmi nedávno debutovalo široké spektrum produktů, včetně telefonů Redmi K70, hodinek Redmi Watch 4 a sluchátek Redmi Buds 5 Pro.