Nejnovější poznatky zahraničních médií naznačují, že by chytrý telefon Redmi Note 13 Pro+ mohl být brzy uveden na globálním trhu, tedy zřejmě i u nás. Tento model, spojující parádní výbavu, povedený design a výhodnou cenu, by podle všeho již v blízké budoucnosti mohl expandovat mimo domovskou Čínu, kde před nedávnem vyšel.

Čerstvý únik odhalil globální variantu smartphonu Redmi Note 13 Pro+ na certifikačním webu IMDA – nese modelová čísla 23090RA98G a 23016RN0DA. Na výskyt v databázi, jenž nasvědčuje brzkému vydání, jako první upozornil portál MySmartPrice.

SPECIFIKACE

Note 13 Pro+ je nejnovější přírůstek do rodiny chytrých telefonů Redmi s hlavním fotoaparátem o rozlišení 200 Mpx a možností nabíjení s výkonem dosahujícím hodnoty až 120 W. Zmíněný fotoaparát využívá obrazový senzor ISOCELL HP3 od společnosti Samsung, který disponuje clonou f/1,65 a nabízí podporu jak optické, tak elektronické stabilizace obrazu.

Přestože je vybaven moderním procesorem, není považován za vlajkovou loď – tak vysokého výkonu použitý MediaTek Dimensity 7200-Ultra (4nm výrobní proces) zkrátka nedosahuje. Telefon se dále pyšní zakřiveným displejem s rozlišením 1,5K nebo stupněm krytí IP68.

Další informace o chytrém telefonu Redmi Note 13 Pro+ naleznete pod přiloženým odkazem ZDE.