Společnost Nothing nám postupně odkrývá další informace o nadcházejícím mobilu Phone (1). Stejně jako sluchátka Ear (1) se pyšní nezvyklým designem. Na fotografiích si snadno všimnete dvou kamer, jimiž disponuje. Oproti konkurenčním telefonům to není zrovna vysoký počet, Nothing si však tento krok obhajuje slovy, že dva vynikající fotoaparáty jsou lepší než čtyři průměrné.

Hlavní kamera využívá 50megapixelový senzor z dílny japonské Sony, nese označení IMX766. Při nahrávání videí je senzor schopen zachytit až 1 miliardu barev. Nechybí ani optická a elektronická stabilizace obrazu. Těšit se rovněž můžeme na 114° zorné pole.

Nothing se dále chlubí i funkcemi samotnými, třeba nočním režimem nebo detekcí scény. Obě vychytávky prý samy poznají, co snímáte, a podle toho vám přizpůsobí nastavení. Zítra nás čeká akce, při níž bude Phone (1) uveden na trh, a tam se dovíme další informace.

Zatím se můžete podívat na fotografie, jež byly mobilním telefonem z britského startupu pořízeny. Jejich větší kolekce byla zveřejněna na blogu společnosti.