Před pár dny jsme psali o nových renderech vlajkové řady Samsung Galaxy S24. Redakce serveru PhoneArena se spojila s 3D designéry a výsledkem jejich spolupráce byla spousta snímků, kde se ukazují všechny tři modely v krásných barvách. 

Nové rendery zveřejnil také renomovaný insider Ice universe, jenž pravidelně přináší zákulisní informace týkající se připravovaných chytrých telefonů nejrůznějších značek. Snímky, na kterých je předveden vlajkový model Galaxy S24 Ultra, leaker označuje za vůbec nejpřesnější. Podívat se na ně můžete níže. 

Jak jste si už nejspíš všimli, Galaxy S24 Ultra, jako ostatně i další modely z nadcházející řady, je po vizuální stránce věrný svému předchůdci. Pyšní se nicméně tenčími rámečky, v důsledku čehož bude obsah na displeji ještě více pohlcující.  

Telefony Samsung Galaxy S24 se představí během příští akce Galaxy Unpacked, jejíž datum je dle nedávných informací naplánováno na 17. ledna. Očekává se, že levnější dvojice v Česku vyjde s procesorem Exynos 2400, zatímco model Ultra bude po celém světě k dispozici se Snapdragonem 8 Gen 3