Amazfit čtvrtou generaci své řady hodinek GTR a GTS už odstartoval celosvětovým spuštěním modelu GTS 4 mini, na zbytek série ale ještě čekáme. Teď se nám ukazují na uniklých renderech a dostávají se k nám i jejich klíčové specifikace. Konkrétně jde o modely Amazfit GTR 4 a GTS 4.

Začněme s kruhovými Amazfit GTR 4. Tyhle hodiny nabídnou hliníkový rámeček se stříbrnou i černou barevnou variantou. Na renderu je vidíme i s fyzickou korunkou a tlačítkem. AMOLED displej má být kruhový s průměrem 1,43" a rozlišením 466 na 466 pixelů.

Větší budou hodinky Amazfit GTS 4 s obdélníkovým rámečkem, který bude rovněž vyroben z hliníku. AMOLED displej se zaoblenými rohy má tady 1,75 palce, rozlišení zde neznáme. I tady najdeme fyzickou korunku, dodatečné tlačítko zde ale chybí.

Hodinky Amazfit GTR 4 a GTS 4 poběží na operačním systému Zepp OS 2.0 a na vaše zápěstí zamíří se spoustou aplikací vyrobených společností. V obou hodinkách v omezených regionech najdete chytrého asistenta Alexu. Ceny ani jednoho z produktů zatím neznáme.