Byly představeny chytré hodinky Amazfit GTS 4 Mini, kterými by mohla společnost zabodovat. Nabízí totiž pár vylepšení oproti předchozí řadě a své fanoušky si najdou i díky parádní výdrži baterie nebo svým funkcím. To vše přitom za slušnou cenu.

Na nových hodinkách si prvně všimnete samotného displeje. Ten je 1,65 palce velký a využívá technologii AMOLED. Užitečnou vychytávkou je také funkce always-on. Ovládat jej budete moci i fyzickou korunkou, která se nachází na pravé straně.

Hodinky potěší i 270mAh baterií, díky níž vydrží až 15 dní při standardním používání. Pokud se ale rozhodnete šetřit a povolíte režim úspory, může baterie fungovat až 45 dní na jedno nabití. Co se funkcí týče, k dispozici budete mít více než 120 sportovních režimů. Pochopitelně nechybí ani měření srdečního tepu nebo okysličení krve. Běžný už je také příjem notifikací, ovládání hudby, počasí nebo úkolníček.

Amazfit GTS 4 Mini se v den vydání prodávaly za v přepočtu 2 100 Kč, běžná cena se ale vyhoupne na v asi 2 400 Kč. Dostupné jsou v černé, růžové, modré a bílé barvě.