Očekávané pokračován legendární hack and slash série se po několika měsících v testovací fázi konečně dočká svého vydání. Diablo IV bude oficiálně venku již 6. června a vychutnat si jej budete moci jak na PC, tak i na herních konzolích PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One. Na jeho motivy nyní vydává společnost SteelSeries ve spolupráci s Blizzard Entertainment limitovanou řadu periferií.

Temný svět Sanctuary pomyslně pronikne do skutečného světa skrz speciálně navržené produkty, kam se řadí headset, myš, podložka nebo mimořádně vypadající klávesa pro klávesnici opravdu zapálených fanoušků.

SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Diablo IV Edition

Tento bezdrátový headset se v normálním provedení chlubí elegantním černým vzhledem, nicméně v rámci limitované Diablo edice dostává zcela nový kabátek, který zdobí krvavě červené prvky. Pozměněna byla čelenka tvořící hlavový most, vyměnitelné magnetické plochy na náušnících a kolečka pro úpravu hlasitosti.

Souprava vydrží na jedno nabití až osmatřicet hodin provozu, nicméně pokud byste opravdu nestíhali, postačí vám pouhých 15 minut v nabíječce k dosažení až šestihodinové výdrže. Připojit se navíc dokáže ke dvěma zařízením současně, a tak se hodí pro majitele, kteří často přepínají mezi různými platformami. Mikrofon s AI algoritmy pak slibuje čistší zvuk v důsledku filtrace okolního hluku.

SteelSeries Aerox 5 Wireless Diablo IV Edition

Dominantně černá konstrukce bezdrátové myši SteelSeries Aerox 5 Wireless jsou rovněž obohaceny o krvavě červené prvky. Pořádný „Diablo nádech“ pak myši dodává i stylové děrování nebo reliéf na pravém i levém tlačítku.

Co se týče specifikací, myš dokáže pracovat až 180 hodin na baterii, a přesto váží pouhých 74 gramů. Výrobce také láká na technologii AquaBarrier, jež chrání vnitřek před poškozením vlivem polití. Pochopitelně nechybí ani řada programovatelných tlačítek.

STEELSERIES QCK HEAVY XXL DIABLO IV EDITION

Správnému hráči nesmí chybět ani podložka pod myš a fanoušci Diabla by mohli ocenit zejména speciální edici SteelSeries QcK Heavy XXL, která vyobrazuje temnou bránu do světa Sanctuary.

„Podložka pod myš vyhotovená z kvalitního mikrovlákna je optimalizována pro přesné sledování pohybu myši s nízkým i vysokým CPI. Velkorysá plocha 900 x 400 mm nabízí hráčům dostatek prostoru pro takřka neomezené pohyby,“ láká výrobce v tiskové zprávě.

SteelSeries Artisan Keycap Diablo IV Edition

Nenechte se zmást. SteelSeries nenabízí klávesnici jako takovou, nýbrž pouze jednu jedinou klávesu, která byla opět inspirována takzvanou hell gate. Hlavním lákadlem je však děsivě vypadající trojrozměrná hlava démona. Těchto kláves, vyrobených ze slitiny zinku, jsou dostupné pouze 2 000 kusů.

CENA A DOSTUPNOST

Limitovaná edice produktů na motivy hry Diablo IV je celosvětově dostupná za ceny:

  • SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Headset | Diablo IV Edition za 219,99 eura (5 200 Kč v přepočtu)
  • SteelSeries Aerox 5 Wireless Gaming Mouse | Diablo IV Edition za 159,99 eura (3 800 Kč v přepočtu)
  • SteelSeries QcK XXL Mousepad | Diablo IV Edition za 49,99 eura (1 200 Kč v přepočtu)
  • SteelSeries Artisan Keycap | Diablo IV Edition za 79,99 eura (1 900 Kč v přepočtu)