Budoucí existence skládacího telefonu OnePlus Open byla oficiálně ohlášena již začátkem roku, byť tehdy se výrobce ještě nepochlubil samotným názvem. V půlce letních prázdnin se vynořila zpráva o jeho odložení, jež bylo nutné kvůli komplikacím s displejem, ale nedávno jsme se dozvěděli o novém datu vydání. Teď byl očekávaný foldable poprvé spatřen na veřejnosti.

Instragramem se začala šířit videa, kde je zachycena indická herečka Anushka Sharma sedící v rozjíždějícím se Range Roveru. Přestože většinu diváků spíš zaujala právě ona anebo ono drahé auto, bystrým očím technologických nadšenců neuniknul telefon, který držela v ruce. Jak už jistě správně tušíte, šlo právě o OnePlus Open.

Tomu nasvědčuje nejen velký kamerový modul kruhového tvaru, který můžeme znát z renderů, ale také fakt, že když v jeden moment herečka odkryla rukou prostřední část telefonu, vykouklo logo OnePlus.

Snímky, jež perfektně zachycují vyhlížený telefon, ze zveřejněných videí převzal a publikoval Piyush Bhasarkar (prostřednictvím Slashleaks), který se zabývá leaky ve světě smartphonů. Prohlédnout si je můžete níže.

OnePlus Open údajně vyjde už 19. října, a to s vlajkovým procesorem Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, velkou baterií o kapacitě 4 800 mAh s podporou 67W dobíjení, 48Mpx hlavním fotoaparátem a 64Mpx teleobjektivem.

Rendery, které dříve vytvořil známý leaker a designér Steve Hemmerstoffer, si můžete prohlédnout níže. Finální podobě telefonu se pěkně podobají, což?