Samsung patrně chystá nová sluchátka, což mnozí rozhodně ocení, když žádná nová nepředstavil ani na jednom z letošních Galaxy Unpacked. Podle aktuálních zpráv se má přitom jednat o fanouškovskou edici – jako by snad těch nadcházejících FEček nebylo málo. Jihokorejský výrobce má mít v přípravě také smartphone Galaxy S23 FE a tablety Galaxy Tab S9 FE a Galaxy Tab S9 FE+.

Galaxy Buds FE, jak bys se mohla novinka jmenovat, se nyní objevily v korejské certifikační databázi RRA (Radio Research Agency), a to dokonce i s fotkou. Ta přitom prozrazuje, že sluchátka budou po vizuální stránce velice podobná původním Galaxy Buds od Samsungu, jejichž provedení si zákazníci tehdy chválili v souvislosti s pohodlností.

Kompletní ekosystém levných zařízení FE, včetně sluchátek s modelovým označením SM-R400N, by měl vyjít někdy v následujících měsících. Téměř jisté ale je, že Samsung stihne tyto produkty uvést do konce letošního roku. Jakmile se o datu vydání, popřípadě ceně, připravovaných sluchátek dozvíme další podrobnosti, budeme vás informovat.