Nubia postupně poodhaluje další detaily týkající se nové generace herních smartphonů RedMagic, jež se na čínském trhu představí již ve čtvrtek 23. listopadu. Nedávno jsme vás informovali o designu modelu RedMagic 9 Pro, který se i tentokrát bude pyšnit futuristickými zády, a nyní pro vás máme zajímavé hardwarové novinky.

Na sociální platformě se objevily další příspěvky, prozrazující specifikace a jednotlivá lákadla očekávaného mobilu pro e-sportové nadšence. Jak před nedávnem avizoval prezident Nubie, RedMagic 9 Pro skutečně překvapí výdrží. Disponovat totiž bude extrémní 6 500mAh baterií, a to i přesto, že tělo telefonu zůstane tlusté pouze 8,9 mm. O chlazení se má navíc starat velká odpařovací komora s plochou až 10 182 mm².

Pod kapotou telefonu se také bude nacházet proprietární čip R2 Pro, jenž se bude starat o přizpůsobení dotykových, vibračních a světelných efektů. Mimo jiné poskytne také „inteligentní algoritmy rozpoznávání scén, které přinášejí lepší zážitek z ovládání e-sportů“. S tím souvisí přítomnost speciálních citlivých tlačítek na okraji boční hrany telefonu, jež jsou speciálně přizpůsobené pro hraní her. Vibrační motorek je navíc o 43 % větší a poskytuje o 30 % vyšší vibrace.

RedMagic 9 pro také nabídne zcela novou úroveň designu díky rozmístění mnoha RGB prvků. Musím se přiznat, že po zhlédnutí traileru bych se chtěl na telefon opravdu podívat ve tmě.

Předpokládáme, že RedMagic 9 Pro časem dorazí i na globální trh, jak bylo zvykem u předešlých modelů. Co na něj říkáte vy?