Společnost Nubia před pár dny ohlásila datum vydání očekávaných herních smartphonů řady RedMagic 9. Její prezident současně prohlásil, že telefony překvapí nejen svým výkonem, který bude díky přítomnosti čipu Snapdragon 8 Gen 3 ještě extrémnější než kdy dřív, ale také displejem, výdrží nebo designem. Právě na ten se nyní můžeme detailněji podívat.

Nubia se pochlubila rendery pokročilejšího modelu RedMagic 9 Pro, který bude cílen na opravdové nadšence do mobilního e-sportu. Jak se dalo očekávat, i tentokrát se provedení jeho zadní strany drží oblíbených futuristických motivů, v důsledku čeho tento telefon zkrátka nepůjde přehlédnout.

Je evidentní, že RedMagic 9 Pro vyjde alespoň ve třech různých provedeních – dočkáme se po vizuální stránce relativně jednoduchého černého, komplexnějšího a světlejšího černého a v neposlední řadě také bílého, s nímž si návrháři opět trošku více vyhráli.

Řada RedMagic 9 se představí už 23. listopadu. Pro model má kromě zmíněného procesoru nabídnout také 50Mpx snímač Samsung ISOCELL GN5 s podporou optické stabilizace obrazu a 50Mpx ultra širokoúhlou kameru. Jsme zvědaví, v jakých dalších ohledech bude lepší než RedMagic 8 Pro. Teoreticky by se mohla zvýšit frekvence displeje nebo nejvyšší podporovaný výkon nabíjení.