Na trh se nezastavitelně řítí nový herní telefon. Čínská společnost Nubia ještě tento měsíc přinese další generaci populárních smartphonů pro hrace. Jak už bylo dříve potvrzeno, RedMagic 9 Pro obdrží špičkový procesor Snapdragon 8 Gen 3

Novinka od Nubie se zařadí mezi první telefony, které se tímto pokročilým čipem od Qualcommu pochlubí. RedMagic 9 Pro bude totiž v Číně odhalen už ve čtvrtek 23. listopadu a předpokládá se, že na pultech tamních obchodů bude dostupný nedlouho poté. Oficiální prezentace odstartuje v 7:00 zdejšího času. 

Náznaky toho, v čem bude RedMagic 9 Pro unikátní, na sociální platformě Weibo zveřejnil prezident firmy Ni Fei. V příspěvku napsal, že chystaná e-sportová vlajkovka překvapí nejen svým výkonem, ale také designovým provedením, vydrží baterie nebo displejem.  

Sílu v těchto všech aspektech ostatně demonstrovaly už předchozí telefony RedMagic. I loňské telefony se chlubily výstředním vzhledem nebo pořádnou vydrží, kterou umožňovala 6 000mAh baterie. 

Nadcházející model by se teoreticky mohl zaměřit na zvýšení jasu či obnovovací frekvence displeje. Potěšilo by také zvýšení výkonu dobíjení. Z naší strany se ale jedná pouze o spekulace a na oficiální informace si budeme muset ještě chvíli počkat.