Už v květnu lákal Google fanoušky na stylové hodinky Pixel Watch, teprve minulý týden jsme se ale dozvěděli všechny důležité detaily včetně ceny a dostupnosti. Nejenže hodinky nabídnou v základu hromadu funkcí, ale také budou dostávat aktualizace minimálně do roku 2025.

Tuto informaci, jež potenciální zákazníky určitě potěší, odhaluje samostatná sekce podpory určené produktům od Googlu, která se věnuje přímo aktualizacím Pixel Watch. Uživatelům slibuje, že jejich hodinky budou dostávat softwarová vylepšení minimálně do října zmíněného roku. V rámci nich má Google posouvat bezpečnost na vyšší úroveň, opravovat chyby a přinášet nové funkce.

Pixel Watch se chlubí 1,2palcovým AMOLED displejem s maximálním jasem 1000 nitů. V jejich nitru najdete procesor Exynos 9110 z dílny Samsungu. Dále potěší 2GB operační paměť a 32GB úložiště, na které si můžete stáhnout spoustu aplikací z Obchodu Play. U nás se hodinky oficiálně neprodávají, ale v Německu začínají na 9 300 korunách v přepočtu. Více se dozvíte v samostatném článku.