Spolu se zveřejněním upoutávek na nový Find N3 Flip se společnost Oppo pochlubila také designem nových hodinek Watch 4 Pro. Z plakátků a dalších propagačních materiálů, publikovaných na sociální platformě Weibo, je očividné, že se společnost bude držet stejného vizuálního provedení jako vloni.

Vypadá to, že hodinky i letos vsadí na prohnutý displej a budou k dispozici alespoň ve dvou variantách – černé tělo s černým řemínkem a stříbrné tělo s hnědým řemínkem. V minulém roce se prodával také stříbrný model s bílým řemínkem, avšak o něm firma zatím vědět nedala, a tak není jasné, zda se jej dočkáme i letos.

Oppo Watch 4 Pro se soustředí na vylepšení zdravotních funkcí. Svým uživatelům nabídnou možnost změřit teplotu pokožky, EKG nebo další metriky. Sportovce se pak pokusí zlákat na 10 speciálních režimů. Kromě toho se ale výrobce zaměřil také na zvýšení výkonu, a proto navýšil kapacitu operační paměti z 1 GB na dvojnásobek. Čipsetem je bohužel stále Snapdragon W5 Gen 1, neboť další generace ještě uvedena nebyla.

Oppo představí nové chytré hodinky ve stejný den jako očekávanou skládačku Find N3 Flip, tedy 29. srpna. Bohužel, zatím nejsme schopni potvrdit, zda se jich dočkáme i na globálním trhu.