Před nedávnem jsme vás informovali o plánech společnosti Oppo vydat skládací telefon Find N3 Flip na prvním trhu mimo domovskou Čínu a teď už známe konkrétní datum uvedení. Novinka, která se prodává od 8. září, láká na výkonný procesor, pokročilou sestavu fotoaparátů, odolnou konstrukci nebo sekundární displej plný možností.

Sám výrobce na sociální platformě X ohlásil, že model Find N3 Flip bude na indický trh uveden ve čtvrtek 12. října. Přenos bude možné sledovat přes streamovací platformu YouTube, a to od 15:30 našeho času. Využít k tomu lze přehrávač v horní části článku, popřípadě tento odkaz, který vás zavede přímo ke streamu na webu YouTube.

Vzhledem k tomu, že v Indii telefon debutuje už za pár dní, lze očekávat brzké uvedení v dalších zemích světa. Osobně se ale obávám, že se Find N3 Flip vyhne České republice stejně jako jeho předchůdce. Ten šel pořídit na Slovensku, ale u nás nikoliv. Oppo je celkově na zdejším trhu spíše neaktivní.

Oppo Find N3 Flip disponuje vysoce výkonným čipsetem MediaTek Dimensity 9200, 4 300mAh baterií s podporou 44W dobíjení, 3,26palcovou zadní obrazovkou, 32Mpx teleobjektivem nebo jasným a plynulým předním displejem. Více detailů o specifikacích se můžete dočíst v našem samostatném článku.