Motorola už sice oficiálně potvrdila, že letos plánuje vydat nové véčko, ale rozhodně neměla v úmyslu vypustit několik obrázků, které odhalují, jak přesně bude vypadat. Zatím totiž zůstává u pouhých upoutávek na čínské sociální platformě Weibo, kde design tak maximálně nastiňuje nebo láká na rozměrnou zadní obrazovku.

O únik snímků se ale nepostarala společnost sama, nýbrž renomovaný leaker Evan Blass. Dalo by se ale rozhodně říct, že je Motorola neuhlídala. Leaker smartphone neustále označuje jako Razr 40 Ultra, ačkoliv není zcela jasné, jaký název ve finále ponese. Řada dalších zdrojů o tomto véčku totiž hovořila jako o Razr+ 2023.

Všechny snímky zachycují obrovský externí displej telefonu, ve kterém je umístěna dvojice fotoaparátů a baterka/blesk. Na sekundární obrazovce jsou přitom zobrazeny nejrůznější motivy, přičemž jeden z nich kromě času ukazuje také informace o počasí.

Zadní displej si patrně budeme moct sami přizpůsobit našim potřebám ve speciální nabídce pojmenované „Personalize“, ačkoliv zatím není jasné, jaké konkrétní možnosti využití nám Motorola nabídne.

Inspirovat by se mohla například od konkurenčního smartphonu Oppo Find N2 Flip, který těchto způsobů nabízí opravdu hodně. Například svým majitelům umožňuje přes sekundární obrazovku ovládat Spotify, a dokonce to vypadá i designově pěkně. Motorola Razr+ 2023 však oproti němu bude mít tu výhodu, že její sekundární displej bude ještě o něco rozměrnější.

Co se týče dalších specifikací, Motorola Razr+ 2023 údajně nabídne výkonný čipset Snapdragon 8+ Gen 1 a také 3 640mAh baterii. Přední strana pak bude osazená AMOLED obrazovkou o 144Hz obnovovací frekvenci, avšak podrobnosti o její úhlopříčce a rozlišení zatím ještě nemáme.