Před několika dny už Motorola začala lákat na svou skládací novinku Razr+ 2023, a to formou plakátu zveřejněného na čínské sociální síti Weibo. Jak ale nyní upozornil server Android Police, šéf mobilní divize ve společnosti Lenovo, Chen Jin, už zveřejnil přes svůj profil na téže platformě trailer, který blíže nastiňuje, jak bude telefon vypadat.

Z již dávno zveřejněných renderů víme, že Motorola Razr+ 2023 bude disponovat velkým zadním displejem, čímž bude konkurovat například nadcházejícímu Galaxy Z Flipu od Samsungu nebo již vydanému Oppo Find M2 Flip. V externí obrazovce mají být rovněž umístěny dva fotoaparáty. Krátká upoutávka, kde lze následující véčko Motoroly vidět jen chvíli a ne zrovna v celé své kráse, všechny tyto detaily potvrzuje.

Aktuálně není jasné, kolik skládacích telefonů si letos Motorola vlastně připravila. Slyšet jsme totiž mohli také o levnější variantě označené slovem Lite a některé zdroje dokonce polemizovaly ještě o jednom dalším modelu. Ten ukázaný v upoutávce ale bude téměř určitě nejdražším a nejvybavenějším z nich.

Podle dřívějších tvrzení generálního ředitele společnosti Lenovo dorazí následující Motorola Razr s řadou vylepšení oproti jejímu předchůdci. Podle dřívějších spekulací má dorazit s výkonným čipsetem Snapdragon 8+ Gen 1, 3 640mAh baterií a 144Hz AMOLED displejem. Výrobce se měl také zaměřit na zlepšení konstrukce pantu.

V žádné z upoutávek bohužel nebylo odhaleno datum vydání, a tudíž se musíme spoléhat na úniky, ze kterých vyplývalo, že Motorola Razr+ 2023 dorazí 1. června. Dosud se také neobjevily žádné zmínky o ceně.