Vlajkový smartphone Xiaomi 13 Ultra stále ne a ne přijít do Evropy, ale v Číně jeho výrobce uvedl na trh tři limitované barvy, o kterých jsme vás samostatně informovali zde. Patrně se ale jednalo o dobrý krok, jelikož jak nyní píše tamní server MyDrivers, vyprodáno bylo ve stejný den, kdy byla akce zahájena.

Xiaomi 13 Ultra dostalo zhruba měsíc po svém oficiálním ohlášen tři další barvy – Starry Sky Blue (modrá), Cabernet Orange (oranžová) a Ginko Yellow (žlutá) – které se přidaly k prvotní trojici ve složení Black (černá), White (bílá) a Olive Green (olivově zelená). Rezervace byly spuštěny již o pár dní dřív, nicméně prodeje jako takové byly spuštěny v sobotu, kdy se nové barevné varianty modelu 16/512GB, které stály 6 499 jüanů (v přepočtu zhruba 20 000 Kč bez DPH), také vyprodaly.

MyDrivers uvádí, že všechny tři nové varianty využívají druhou generaci technologie nanoskin s dodatečnou optimalizací, která zlepšuje texturu jako takovou, ale i její antibakteriální schopnosti. Výrobce měl navíc slibovat skvělou odolnost vůči nečistotám.

Xiaomi na čínském trhu uvedlo také totožné barvy smartphonu Xiaomi 13, který byl v domovině vydán již v prosinci. V neděli o tom informoval sám generální ředitel společnosti Lei Jun, a to skrze svůj oficiální profil na platformě Weibo.