Elon Musk, generální ředitel SpaceX a Tesla a také současný majitel sociální sítě Twitter, ve svém nedávném twitterovém příspěvku prohlásil, že jeho tým pracuje na zcela nové inovativní funkci. Tato novinka by měla uživatelům platformy umožnit publikovat vlastní články, což by mohlo zásadně obohatit interakci a sdílení obsahu na této populární sociální síti.

Jak uvádí ve svém příspěvku níže, uživatelé budou moci publikovat velmi dlouhé, komplexní články. Fantazii se meze evidentně klást nebudou – Musk totiž naznačuje, že nebude problém na platformě klidně zveřejnit celou knihu.

Uživatelé s předplatným Twitter Blue nyní mají možnost odesílat tweety s až 10 000 znaky, což je výrazný skok oproti standardnímu limitu 280 znaků, který je aplikován na uživatele bez tohoto prémiového předplatného. Zcela nová funkce by tak předplatitelům mohla výrazně zvýšit limit znaků pro psaní svých příspěvků.

Elon Musk však ve svém příspěvku nezmínil, kdy by nová funkce mohla být implementována na sociální platformu.

Je možné, že postupné rozšiřování obsahu z původních krátkých příspěvků na články, videa či další formáty Twitteru pomůže bojovat se zápornými hodnotami v oblasti financí. Platforma se aktuálně potýká s nedostatkem inzerentů a příjmy z reklamy výrazně klesly, jak jsme vás samostatně informovali zde.