Výstřední výrobce Nothing se svými prvními sluchátky zabodoval a v březnu představil jejich nástupce – Nothing Ear (2). Ta se chlubila stejně nevšedním designem, ale přinesla řadu vylepšení po funkční stránce. Některé zájemce však může odradit bílá barva, což si výrobce patrně uvědomuje. Důkazem toho je představení černé varianty.

Novinka přitom rozhodně stojí za zvážení. Pokud vás bílý design nezaujal z jakéhokoliv důvodu, ten černý by si vaši pozornost získat mohl. Bílé se totiž zbavuje kompletně a do tmavé zbarvuje stopku, gumový špunt a nabíjecí krabičku. Přitom však byly zachovány všechny vizuální prvky, které jsou pro Nothing Ear (2) typické.

O popularitě nové varianty svědčí fakt, že je na oficiálním webu výrobce momentálně vyprodaná. Její česká cena je dokonce o pár desítek korun nižší než v případě klasické bílé – vyjde na 3 624 Kč.

Kromě nového provedení Ear(2) se Nothing pochlubil dalšími novinkami. Představil například vylepšený ekvalizér, jenž umožňuje lepší možnosti přizpůsobení zvuku skrz jednoduché grafické rozhraní. Láká kupříkladu na možnost vytvoření několika různých profilů pro jednotlivé žánry. Využívat jej mohou majitelé sluchátek Ear (2) a Ear (stick).

Pokud máte sluchátka Ear (stick), jistě oceníte další užitečnou vychytávku. Výrobce totiž ohlásil podporu redukce hluku, k jejímuž zapnutí stačí jít do nastavení v aplikaci Nothing X.